Keresztény vállalkozásindítás

Segítünk vállalkozásod elindításában, vagy a következő szint elérésében, jó lelkiismerettel, és Istennek tetsző módon, a Bibliából merítve inspirációt.

Keresztény vállalkozás - Létezik ilyen?

Szerintünk határozottan IGEN. 

De nem azon múlik, hogy minden reggel közös imádsággal indítjátok-e a műszakot, vagy közösen mondjátok-e étkezések előtt a megszokott imát, még csak nem is azon múlik, hogy folyamatosan hálát adtok, vagy minden vasárnap közösen jártok templomba.  

Nem,  nem azon múlik, hogy hány ügyfelet tudsz megtéríteni, vagy  a munkatársaid és partenerid is hívők-e. 

Sokkal inkább az a kérdés, hogy 

Akarja Isten, hogy vállalkozóvá válj?

Ezt a kérdést nem válaszolhatjuk meg helyetted. De jó, ha néhány dolgot megértesz ezzel kapcsolatban.

Kik vagyunk?

Vénosz Zsombor vagyok: Református gyökerekkel rendelkezem, később pedig baptistaként lettem MEKDESZ diákkör vezető. 10 évet töltöttem kosárlabda edzőként.

2018-ban kezdtem időm nagy részét önfejlesztésre fordítani, 2019 végén kezdtem vállalkozni, ez alatt az időszak alatt voltam értékesítő, marketing kivitelező, szerveztem egy 21 előadásos 3 napos online fesztivált fiataloknak arról, hogyan tudják eredményesen kezdeni az életüket.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb tanulsága számomra, hogy nem lehet több mindenre fókuszálni egyszerre. Kedvenc témáim: Mit hagyok hátra örökségül, önfejlesztés, vállalkozásfejlesztés.

Kozma Ferenc vagyok. Református lelkészként végeztem. Fontos számomra, hogy igehirdető vagyok. Akkor érzem magam elememben, ha másokat inspirálhatok.

2016-ban kezdtem egyre több időt önfejlesztésre és (ismét) tanulásra fordítani. Ennek a gyümölcse lett a Misszió-Mentor blog, majd kísérletképpen indítottam webshopot, ami a mai napig működik (Vándorbolt).

Jelenleg vállalkozóként kisvállalkozásokat segítek az online marketing elindításában.

Ezen a nyáron egy hathetes kihívást szerveztem keresztyén vállalkozók számára, amely során 6 webináriumon (4 meghívott előadóval), személyes konzultációkon, számonkérő csoportokban és napi bibliai inspirációkban igyekeztem segíteni a résztvevőket. A Keresztény Vállalkozásindítás oldalon Zsomborral együtt ennek a folytatását szeretnénk megtalálni.