30 vállalkozásötlet könyv

Siker! A 30 vállalkozásötlet 1. része már az e-mail fiókodban van!

Ha véletlenül nem találnád, ne felejtsd el megnézni a Promóciók és a Frissítések fület (Gmailben), valamint a Spam mappát is!
Ha ott lenne, jelöld meg “Nem Spam-ként” és húzd át az Elsődleges fülre/Inboxba!

Ne zárd még be az oldalt! Van itt valami a számodra:

Az összes webináriumunkat összegyüjtöttünk!

Hogy bármikor vissza tudsz nézzni

Rakd le a köveket a vállalkozásod alapjaihoz!

Keresztény Vállalkozásindítás

Webinár gyűjteményévvel

Már annyi mindenből lehet eleged...

Ezek a kérdések, vágyak, képességek nem véletlenül vannak benned.

Tudom, hogy számodra a sikeres vállalkozás ezt jelenti:

Rossz hírem van számodra. Sem a világ, sem a főnököd, de még a családod, vagy a gyülekezeted sem adhatja meg ezt a változást, ezt a szabadságot.

Isten arra teremtett téged, azért váltott meg téged, azért teremtett újjá, hogy ALKALMAS LÉGY, hogy

TE MAGAD alkalmas légy arra, hogy ezt megalkosd!

Kezdj el TENNI az álmodozás helyett!

Tanulj, hogy biztos szikla legyen a vállalkozásod talaja.

Webinár gyűjtemények

Az összes webinárunk örökös megtekintéssel
1990 Ft
  • Első lépés egy keresztény vállalkozás felé
  • Nincs jogod hozzá - marketing tervezés Krem Attilával - 2022 nyári kihívás
  • Szövegírás és kreatív munka egy lelkész szemével
  • Piackutatás gyorsan és hatékonyan - Hamarosan
  • Értékesités keresztényként - Hamarosan
  • és még sok más téma...

Kik vagyunk mi?

Keresztény Vállalkozásindítás – a keresztény vállalkozások mentorai.

Az a vágyunk, hogy egyre több eredményes, erős és etikus keresztyén vállalkozót lássunk
a gyülekezetekben és a társadalomban. 

Ebben segítünk neked is lelkészi és tanácsadói tapasztalattal, vállalkozói és marketingtudással.

Keresztény Vállalkozásindítás Vénosz Zsombor

Vénosz Zsombor

Kosárlabda edzőként gazdag tapasztalatra tettem szert, hogyan hozhatom ki a csapatomból a legtöbbet.

2018 óta foglalkozom hasonló módon a vállalkozás kérdésével is.

2021-ben online fesztivált szerveztem fiataloknak nagyszerű előadókkal, akik mind abban segítették a résztvevőket, hogy az életükből a lehető legjobbat hozzák ki.

Kozma Ferenc

Éveken át dolgoztam lelkészként és misszionáriusként az elhívásomat követve. Egyre inkább megtapasztaltam, hogy az aktív lelkészi szolgálat is vállalkozói készségeket és ismereteket követel. Így kezdtem el önfejlesztéssel foglalkozni.

2018-ban kezdtem megalkotni a webshopomat, emellett marketing kivitelezéssel gyűjtöttem tapasztalatot.

2022-ben hirdettem meg egy hathetes Keresztény Vállalkozói Kihívást, ahol napi áhítatokban heti webináriumokon (csodás vendégelőadókkal) és csoportos megbeszéléseken segítettem a résztvevőket. A Mastermind ennek lesz egy továbbfejlesztett változata.

Keresztény vállalkozásindítás Kozma Ferenc

100% Boldogság Garancia

Ha úgy gondolod, hogy a webinárok nem adtak hozzá a vállalkozáóvá vállásodhoz, ha úgy gondolod, hogy nem biblikus amit mondunk, írunk, vagy nem illik bele a Krisztus követésébe, visszautaljuk a befizetett összeget. Csak írd meg e-mailben.

Gyakori kérdések

A webináriumok ára bekerül a “kosaradba”, és a rendszer továbbléptet a Pénztár oldalra, ahol ki tudod fizetni bankkártyával. A fizetés után e-mailben kapod meg a hozzáférésed.

Pár percen belül kapsz egy jelszót az oldalhoz és már nézheted is az online előadások videófelvételeit. Ha bárhol elakadnál ebben a folyamatban, hívj föl telefonon, és gyorsan a segítségedre leszünk. 

Boldogság garanciánk van, ha úgy gondolod, hogy a webinárok nem adtak hozzá a vállalkozáóvá vállásodhoz, ha úgy gondolod, hogy nem biblikus amit mondunk, írunk, nem illik bele Krisztus követésébe, csak szólj nekünk, és visszautaljuk a befizetett összeget. 

Természetesen azt nem tudjuk garantálni, hogy valóban sikeres vállalkozó leszel csupán attól, hogy megnézed ezeket az anyagokat. A webináriumok abba engednek bepillantást, hogyan indul el egy vállalkozás. Abban segítenek, hogy jó elképzelésekkel kezdj bele, vagy ha valami már nem működik az elindított vállalkozásodban, akkor ötleteket kapj az újrakezdéshez. 

Ahhoz, hogy egy vállalkozás valóban sikeres legyen, kinője magát, hosszú utat kell bejárnod. Nem ígérjük, hogy könnyű lesz.

Igen, ahogy fentebb is írtuk, a vásárlástól számított 1 hónapon belül meggondolhatod magad. Írj egy e-mailt erről, és visszafizetjük a kurzus árát. Azaz ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, jelezheted nekünk. Visszaadjuk a pénzedet, és leállítjuk a hozzáférésedet.

Igen, a webináriumokra ingyenesen hívtunk hallgatókat. Lehet, hogy te is vettél már részt ilyenen. Azonban a résztvevők nem kaptak hozzáférést az oldalunkhoz, ezért nem tudják visszanézni sem a webináriumot.

Szintén nem férnek hozzá a korábbi webináriumainkhoz sem. Itt összegyűjtjük a felvételeket. Néhány apró sallangot (esetleges technikai nehézségek, vagy nem témába vágó kérdések) ki is vágunk. Nem jól látható diákat közbeiktatjuk, azaz igyekszünk javítani a minőségén. Ha újra megtartjuk a webináriumot ugyanabban a témában, akkor a jobban sikerült felvétel lesz hozzáférhető, illetve bevágjuk a legérdekesebb kérdéseket, hozzászólásokat is.

A kurzus bárkinek szól, aki vállalkozás indításán gondolkodik, vagy kezdő vállalkozó. Megosztunk olyan gondolatokat, ismereteket, amelyeket más, talán nem is hívő tanácsadóktól, szakemberektől is hallhattok.

A kurzus része, hogy a vállalkozásunkkal kapcsolatban Isten akaratát keressük, és a Bibliából is merítünk inspirációt. Tudjuk, hogy sok keresztyén / keresztény gondolkodású embernek erre van szüksége, hogy helyes döntéseket hozhasson. Ha nem vagy keresztény / keresztyén, esetleg más vallást követsz, ezek attól még lehetnek hasznosak a számodra.

Ha kimondottan keresztényellenes a gondolkodásod, akkor lehet, hogy bosszantani fognak ezek a leckék és gondolatok. Ebben az esetben kérünk, hogy keress más hasonló, de szekuláris gondolkodású tanácsadót. Neked ő fog tudni segíteni.

Szeretnénk megnyugtatni. Egészen hétköznapi és ismert keresztény / keresztyén felekezetekhez tartozunk (két külön egyházhoz). Nem egy egyház, felekezet, vagy (pláne nem) szekta számára toborzunk híveket.

Ha hitbeli tanácsot kérnél tőlünk, azért nem fogadnánk el semmilyen fizetséget. 

Vállalkozók vagyunk, és üzleti tanácsot adunk, vállalkozásindításban segítünk. Tudjuk, hogy sok kereszténynek / keresztyénnek (katolikus, református, evangélikus, baptista, pünkösdi stb.) az igazi segítséget az jelenti, ha ezeket a kérdéseket a Biblia felől, a hit felől közelítjük meg. Nem tárgya a Keresztény Vállalkozásindításnak semmilyen felekezeti kérdés vagy vitatéma.

Maradt még valamilyen kérdésed?