Kiszakadnál a taposómalomból?

Keresztény Vállalkozásindítás

Vállalkozást indítanál család és/vagy munka mellett?

Ingyenes webinárium - 2023. 09. 21. 19.00

Az élő webináriumon a részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálj, és máris küldjük a belépési linket:

Milyen témákat érintünk?

Hogyan válassz megfelelő vállalkozási ötletet?

Milyen vállalkozás működhet család és munkahely mellett? Mennyi időre van szükség, hogy meg tudjak állni a saját lábamon? Elmondjuk a saját történetünket, de nyugi: nem egy bizonyos bizniszbe akarunk belerántani. Nagyon sokféle vállalkozást indíthatsz. Amit elmondunk, mindegyik esetén működik.

Hogyan kezeld a kockázatot?

Mennyi pénzt kell befektetnem, és mennyire biztos az, hogy eredményei is lesz? Nem fogja beszippantani a munkámat az adórendszer? Elmondunk néhány fontos tippet az adózásról, és a kockázatok kezeléséről. Bármilyen vállalkozásba is kezdesz, ezeket tartsd szem előtt, hogy esélyed legyen a sikerre, és ne rázzon meg az sem, ha valami elsőre nem működne.

Idő- és energiamenedzsment

A munka, az ingázás, a napi feladatok mellett nem fogom elveszíteni a családomat? Mennyi időt kellene felszabadítanom egy működő vállalkozáshoz, és hol tudnám ezt az időt megtalálni? Beszélünk az időd és az energiád / figyelmed beosztásáról. Hogyan, mikor, mennyit dolgozz, hogy még maradjon időd a picikkel játszani, a társaddal a kapcsolatod építeni, és ne vágd el magad a munkahelyeden sem.

Kik vagyunk?

Keresztény vállalkozásindítás Kozma Ferenc

FERI

(Kozma Ferenc)

A Vándorbolt.hu és a 80/20 marketing alapítója, lelkész és marketing kivitelező

A vállalkozását 3 kamasz gyermeket nevelve indította.

“Folyamatosan foglalkoztatott az, hogy keresztényként, szolgálatra elhívva hogyan tudok Istennek tetsző vállalkozást indítani? Hogyan tudok “jó és hű szolgaként” nem csupán önmagamért vagy pénzért vállalkozni?”

Keresztény Vállalkozásindítás Vénosz Zsombor

ZSOMBOR

(Vénosz Zsombor)

Edző, coach, a “Hogyan találhatod meg a saját utad” c. online fesztivál szervezője.

Két pici emberpalánta apukája, aki értük és mellettük vállalkozik.

“Folyamatos volt bennem a frusztráció, hogy miért nincs olyan szakember, aki  keresztény vállalkozásindítással kapcsolatban segítené a fiatalokat.

Miért nem hallhatunk Krisztuskövető podcasteket, amelyek nem csak felvett vasárnapi igehirdetések, hanem hasznos szakmai tartalmat is adnak?

Hogyan tapasztalhatnánk meg Isten áldását a vállalkozásunkban is?”

Hát ezért hoztuk létre a Keresztény Vállalkozásindítást

Feri előad
Keresztény vállalkozásindítás Kozma Ferenc
Keresztény Vállalkozásindítás Vénosz Zsombor
Zsombor tóparton

Gyakori kérdések

Egy köszönő oldalra érkezel, mi pedig megkapjuk az e-mail címed, ahová ki tudjuk küldeni a Zoom csatlakozási linkjét.

Terveink szerint a webinárium vágott változatát meg lehet majd vásárolni, azonban ingyenesen csak élőben fogsz tudni részt venni rajta. Mindeképp azt javasoljuk, hogy írd be a naptáradba, és vegyél részt a webináriumon. Így tudod feltenni a kérdéseidet is.

Még egy egyetem sem tudja azt garantálni, hogy valóban jó szakember leszel, ha elvégzed a képzést. 

Ez a webinárium abban segít, hogy megértsd, mitől jó és mitől keresztény egy vállalkozási ötlet, mielőtt akár egyetlen fillért is befektetnél vállalkozásba.

A vállalkozás minden esetben kockázattal jár. Ennek a kezeléséről is szó lesz majd a kurzusban. Ha követed az útmutatásunkat, akkor egy vállalható kockázattal fogsz döntéseket hozni, és egyre jobb és jobb eredményeket érhetsz el.

A webinárium bárkinek szól, aki vállalkozás indításán gondolkodik, vagy kezdő vállalkozó. Megosztunk olyan gondolatokat, ismereteket, amelyeket más, talán nem is hívő tanácsadóktól, szakemberektől is hallhattok.

Fontos számunkra, hogy a vállalkozásunkkal kapcsolatban Isten akaratát keressük, és a Bibliából is merítünk inspirációt. Tudjuk, hogy sok keresztyén / keresztény gondolkodású embernek erre van szüksége, hogy helyes döntéseket hozhasson. Ha nem vagy keresztény / keresztyén, esetleg más vallást követsz, ezek attól még lehetnek hasznosak a számodra.

Ha kimondottan keresztényellenes a gondolkodásod, akkor lehet, hogy bosszantani fognak ezek a leckék és gondolatok. Ebben az esetben kérünk, hogy keress más hasonló, de szekuláris gondolkodású tanácsadót. Neked ő fog tudni segíteni.

Szeretnénk megnyugtatni. Egészen hétköznapi és ismert keresztény / keresztyén felekezetekhez tartozunk (két külön egyházhoz). Nem egy egyház, felekezet, vagy (pláne nem) szekta számára toborzunk híveket.

Vállalkozók vagyunk, és üzleti tanácsot adunk, vállalkozásindításban segítünk. Tudjuk, hogy sok kereszténynek / keresztyénnek (katolikus, református, evangélikus, baptista, pünkösdi stb.) az igazi segítséget az jelenti, ha ezeket a kérdéseket a Biblia felől, a hit felől közelítjük meg. Nem tárgya a Keresztény Vállalkozásindításnak semmilyen felekezeti kérdés vagy vitatéma.

Maradt még valamilyen kérdésed?

+36202390227