Kérdésed van: +36202390227

Ne zárd még be!

Nagyon köszönjük a jelentkezésed!

A webinárium időpontja:
2023. 09. 21. csütörtök 19.00

Szeretnéd később is visszanézni az előadást?

A visszanézhető felvételt és minden korábbi és ez utáni webinárium felvételt örökös hozzáféréssel megszerezheted egy mozijegy áráért.

Később újra és újra meghallgathatod, felelevenítheted az ott hallott gondolatokat. Számodra a weboldalon a webináriumaink mindenkori legjobb verziója, legérdekesebb kérdései lesznek elérhetőek.

Már most is elérhető:

+ 2 BÓNUSZ

2 korábbi webinárium felvétel a 2022 nyári Keresztyén Vállalkozói Kihvás programjából:

  • Krem Attila életmentő előadása arról, minek kell megtörténnie, mielőtt weboldalt, vagy hirdetést késztenél.
  • Kozma Feri: Szövegítás és kreatív munka egy lelkész szemével. Avagy hogyan ne fogyj ki a kreativitásból és írj/beszélj emlékezetesen

A webináriumok után pedig a kínálat bővül. Nem kell mást tenned, mint időnként benézni ide, és meghallgatni az újakat, visszahallgatni a régieket.

Mennyibe kerül a webinárium felvétele a mindenkori legjobb verzióban?

Gyakorlatilag egy mozijegy áráért örökös hozzáférést adunk.

Webinárium felvétel

Bármikor újra visszanézheted, felfrissítheted
Ft 1990
  • 90 perc videós anyag
  • Korlátlanul visszanézhető
  • További 3 korábbi webinárium anyaga ráadásként
  • Örökös hozzáférés a frissítésekhez

100% Boldogság Garancia

Bár egy mozijegy áráról beszélünk,
és azt is tudom, hogy legalább ötvenszer ennyit ér ez az anyag,
teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá.

Ha érdekel téged az előadás felvétele, nem szeretném, hogy egyáltalán gondolkodnod kelljen azon,
hogy megvedd-e. Ezért miénk a teljes kockázat,

Ha bármiért úgy érzed, hogy nem volt egy állati jó befektetés,
csak írj egy emailt 30 napon belül, és azonnal visszatérítjük az árát.

Gyakori kérdések

A Pénztár oldalra irányítunk, ahol bankkártyával tudod kifizetni a választott csomagot.

A fizetéstől kezdve hozzáférést adunk a kurzus főoldalához is, így ide bármikor vissza fogsz tudni térni, a későbbi esetleges frissítéseket és kiegészítéseket is láthatod. Ha szeretnéd újra átvenni, vagy lassabban haladsz, itt korlátlanul megteheted.

Ha valamiért nem érkeznének meg a hozzáféréseddel kapcsolatos e-mailek, először ellenőrizd a Spam mappát és a Promóciók vagy Frissítések fület (Gmail). Utána feltétlenül keress minket, hogy segítsünk az akadály elhárításában.

Az online vásárlásra vonatkozó törvényes garanciát vállaljuk, vagyis a vásárlástól számított 1 hónapon belül meggondolhatod magad, visszafizetjük a kurzus árát. Azaz ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, jelezheted nekünk. Visszaadjuk a pénzedet, és leállítjuk a hozzáférésedet.

Még egy egyetem sem tudja azt garantálni, hogy valóban jó szakember leszel, ha elvégzed a képzést. Ezért mi sem ígérhetjük meg felelősen, hogy sikeres csak a programjainktól, küzdelem nélkül is sikeres vállalkozó leszel.

Mi a webinárium felvételekkel inspirációt, gondolatokat adunk azzal kapcsolatban, merre indulj el, milyen vállalkozásba érdemes belekezdened. Bízom benne, hogy hasznosnak találod. A 0-ról 1-re kurzusunk arra készít fel, hogyan tervezd meg az első vállalkozásodat az ötlettől az első értékesítési folyamatig.

A Mastermind programunk 12 hét alatt járja be azt a tematikát, ami – ha lépést tartasz – egy működő vállalkozásig, első eladásokig juttat el. De talán már látod magad is, mennyi mindenen múlik az, hogy valóban így lesz-e. Garanciát csak arra vállalhatunk, amit mi adunk neked. A legjobb és leghasznosabb vállalkozási ismereteket, érthetően, Krisztusi szemlélettel, odafigyeléssel.

A vállalkozás – fontos, hogy megértsd – minden esetben kockázattal jár. Ennek a kezeléséről is szó lesz majd a kurzusban. Ha követed az útmutatásunkat, akkor egy vállalható kockázattal fogsz döntéseket hozni, és egyre jobb és jobb eredményeket érhetsz el.

A kurzus bárkinek szól, aki vállalkozás indításán gondolkodik, vagy kezdő vállalkozó. Megosztunk olyan gondolatokat, ismereteket, amelyeket más, talán nem is hívő tanácsadóktól, szakemberektől is hallhatsz.

A kurzus része, hogy a vállalkozásunkkal kapcsolatban Isten akaratát keressük, és a Bibliából is merítünk inspirációt. Tudjuk, hogy sok keresztyén / keresztény gondolkodású embernek erre van szüksége, hogy helyes döntéseket hozhasson. Ha nem vagy keresztény / keresztyén, esetleg más vallást követsz, ezek ettől függetlenül lehetnek hasznosak a számodra.

Ha kimondottan keresztényellenes a gondolkodásod, akkor lehet, hogy bosszantani fognak ezek a leckék és gondolatok. Ebben az esetben kérünk, hogy keress más hasonló, de szekuláris szemléletű tanácsadót. Neked ő fog tudni segíteni.

Szeretnénk megnyugtatni. Egészen hétköznapi és ismert keresztény / keresztyén felekezetekhez tartozunk (két külön egyházhoz). Nem egy egyház, felekezet, vagy (pláne nem) szekta számára toborzunk híveket.

Ha hitbeli tanácsot kérnél tőlünk, azért nem fogadnánk el semmilyen fizetséget.

Vállalkozók vagyunk, és üzleti tanácsot adunk, vállalkozásindításban segítünk. Tudjuk, hogy sok kereszténynek / keresztyénnek (katolikus, református, evangélikus, baptista, pünkösdi stb.) az igazi segítséget az jelenti, ha ezeket a kérdéseket a Biblia felől, a hit felől közelítjük meg. Nem tárgya a Keresztény Vállalkozásindításnak semmilyen felekezeti kérdés vagy vitatéma.

Maradt még valamilyen kérdésed?