30 vállalkozásötlet könyv

Siker! A 30 vállalkozásötlet 1. része már az e-mail fiókodban van!

Ha véletlenül nem találnád, ne felejtsd el megnézni a Promóciók és a Frissítések fület (Gmailben), valamint a Spam mappát is! Ha ott lenne, jelöld meg “Nem Spam-ként” és húzd át az Elsődleges fülre/Inboxba!

Ne zárd még be az oldalt! Van itt valami a számodra:

A segítség, hogy a következő két hétben eljuthass a vállalkozásban

az általános ötleteléstől, álmodozástól...

egy kiforrott és megvalósítható tervig?

Tedd meg az első lépést a szabadság felé!

0-ról 1-re - 13 online modul a vállalkozásindításról

Ez a rövid kurzus segít megtervezni a lehetséges vállalkozásod alapjait és a vállalkozásindítás lépéseit a következő két hétben, mielőtt bármit kockáztatnál.

Ha egyik-másik kérdésben magadra ismertél, ezt a kurzust neked alkottuk.

13 nap, 13 modul

13 lecke, amelyben végigvezetünk a válaszok megkeresésében.

Szánj rá szűk két hetet (naponta fél- egy órát), hogy megismerd az alapokat, mielőtt belekezdenél a vállalkozásba, vagy tovább halogatnád az elkezdését!

Sokan úgy ugranak bele egy vállalkozásba, hogy bár jó szakemberek, a legfontosabb kérdéseket sem tisztázták magukban.

Így történhet meg, hogy a világ legrosszabb munkahelyét termetik meg maguk számára. Te ne ess ebbe a hibába!

Halogatás vagy kapkodás helyett szánj rá két hetet, hogy minden nap feldolgozz és megválaszolj kérdéseket, tisztába kerülj alapfogalmakkal, és keresd Isten vezetését! Meg fogod köszönni magadnak.

Vállalkozói ismeretek

Segítünk tisztázni, hogy mit miért és kinek tudsz értékesíteni, azaz mi legyen a vállalkozásötleted, modelled, milyen legyen a kommunikációd.

Hívő emberként is releváns ismereteket, tapasztalatokat osztunk meg veled. Sokat tanultunk magunk is hívő és nem-hívő szakemberektől, más vállalkozóktól, és leginkább saját vállalkozásainkból. Ezeket osztjuk meg veled.

Bibliai inspiráció

Értjük, hogy hívő keresztyénként milyen kérdések vannak benned.

Meggyőződésünk, hogy a vállalkozás csodás terepe lehet a lelki/szellemi növekedésnek, ha Isten akaratát keressük benne.

A vállalkozásban megszerzett tapasztalatok életmentők lehetnek akár lelkészi vagy missziói szolgálatban is.

Valójában a vállalkozói önfejlesztés egy hívő ember számára hazai terep. Sokszor láttuk, hogy az egyébként nem-keresztény “vállalkozói guruk” milyen sok gondolatot merítettek a Biblia világából és a keresztény lelki növekedés témaköréből.

Te hívő emberként ezekben otthon vagy. A Biblia példái számodra nem idegenek és nem erőltetettek. Mi pedig segítünk Isten akaratát keresni és megérteni a vállalkozással kapcsolatban.

13 nap múlva -
ha beleteszed a munkát, és végigveszed a modulokat -
részletes terved lesz arról,
hogyan indítsd el a vállalkozásod.

Miből áll a 13 modul?

 1. Isten vezetése a vállalkozás felé 
 2. Hogyan lesz a vízből bor avagy a képességeidből vállalkozás?  
 3. Mire vállalkozok? 
 4. Miért kell léteznie a vállalkozásnak? 
 5. Ötlet vizsgálata
 6. Ideális vásárló megalkotása 
 7. Piac kutatás
 8. Modell felépítése és pozicionálás
 9. Egyediség
 10. Értékesítési alap gondolatok és vállalkozói matek
 11. Időzítés
 12. Közösségi média használata
 13. Csiszolás

Bónusz: 

 • Cselekvési terv az induláshoz 
 • Mire fókuszálsz és mire nem 
 • Csali tervezés
 • Marketing naptár
 • Telegram csatorna, ahol felteheted a kérdéseidet.

A 13 modult a következő 13 napban naponta fogod megkapni e-mailben. Online anyagokat, elgondolkodtató kérdéseket, feladatokat, ismertetőket adunk, amelyek végigvezetnek a fenti témákon. 

A Telegram csatornánkon keresztül (csevegő alkalmazás) felteheted a kérdéseidet és igyekszünk 24 órán belül válaszolni. Ugyanakkor látod a többi résztvevő kérdéseit, és egymást segíthetitek a fejlődésben. Szeretnénk egy támogató közösséget kialakítani.

Kik vagyunk mi?

Keresztény Vállalkozásindítás Vénosz Zsombor
Vénosz Zsombor, vállalkozó, coach

Keresztény Vállalkozásindítás – a keresztény vállalkozások mentorai.

Az a vágyunk, hogy egyre több eredményes, erős és etikus keresztyén vállalkozót lássunk
a gyülekezetekben és a társadalomban. 

Ebben segítünk neked is lelkészi és tanácsadói tapasztalattal, vállalkozói és marketingtudással.

Keresztény vállalkozásindítás Kozma Ferenc
Kozma Ferenc lelkész, vállalkozó

Mennyibe kerül a 0-ról 1-re kurzus?

 • Mennyibe kerülne 13 üzleti konzultáció, ezekről a témákról? Darabonként 15 000-30 000Ft, de van olyan tanácsadó, aki ennél is drágábban dolgozik.
 • Mennyibe kerülne egy online mastermind csoport éves tagsága, ahol felteheted a kérdéseidet, és megoszthatod az elakadásaidat? Legyen ez egy nagyon olcsó csoport havi ötezerért, azaz évente 60 000Ft-ért!
 • Találsz-e olyan üzleti tanácsadót, aki hívő emberként érti a helyzetedet, az értékrendedet, és ezzel kapcsolatban is válaszokat tud adni?
 • Mennyibe kerülne beszerezni egy rövid kurzust a bónusz témákról? (Pl. angol nyelvű kurzusgyűjtő oldalakról egy egyszerűbbet) További 20 000Ft.

Legszűkebben számolva:

275 000Ft

értékről beszélünk

Mennyit kérünk mi érte?

Tekintsd úgy, hogy meghívsz minket egy nem túl drága (kb. 692Ft-os) kávéra 13 alkalommal, mi pedig elmondjuk és átbeszéljük veled a lényeget!

0-ról 1-re

13 nap, 13 online modul a vállalkozásindításról
Ft 8990
 • 13 modul, hasznos tudás a vállalkozásindításról
 • Bibliai inspiráció - Istent nem felejtjük ki
 • Telegram csoport, támogató közösség
 • További értékes bónuszok
 • Örökös hozzáférés a modulokhoz

Gyakori kérdések

A Pénztár oldalra irányítunk, ahol bankkártyával tudod kifizetni a 0-ról 1-re kurzust.

A következő 13 napban minden nap kapsz e-mailben egy linket a következő leckéhez. Naponta csak egy új leckét mutatunk meg neked, hogy ne szaladj előre a feladatok elvégzése nélkül. A cselekvésben, az elvégzett feladatokban, a rászánt időben látjuk a sikered kulcsát. Ha csak végigszáguldasz a leckék szövegén, bár bizonyára sok újdonságot tudsz meg, nem leszel közelebb a sikeredhez.

A fizetéstől kezdve hozzáférést adunk a kurzus főoldalához is, így ide bármikor vissza fogsz tudni térni, a későbbi esetleges frissítéseket és kiegészítéseket is láthatod. Ha szeretnéd újra átvenni, vagy lassabban haladsz, itt korlátlanul megteheted.

Viszont javasoljuk, hogy ebben a 13 napban ne szaladj előre a leckékkel! Naponta csak egyet dolgozz fel, és érleld magadban a témát!

A kiküldött első e-mailben adunk egy linket a csatornához. Telefonodon erre kattintva csatlakozhatsz. A tagságod egy évre szól.

Az online vásárlásra vonatkozó törvényes garanciát vállaljuk, vagyis a vásárlástól számított 1 hónapon belül meggondolhatod magad, visszafizetjük a kurzus árát. Azaz ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, jelezheted nekünk. Visszaadjuk a pénzedet, és leállítjuk a hozzáférésedet.

Még egy egyetem sem tudja azt garantálni, hogy valóban jó szakember leszel, ha elvégzed a képzést. Mi azt ígértük, hogy olyan feladatokat és gondolatokat osztunk meg veled, amelyek mentén jó vállalkozási tervvel vághatsz neki a kalandnak.

A vállalkozás minden esetben kockázattal jár. Ennek a kezeléséről is szó lesz majd a kurzusban. Ha követed az útmutatásunkat, akkor egy vállalható kockázattal fogsz döntéseket hozni, és egyre jobb és jobb eredményeket érhetsz el.

A kurzus bárkinek szól, aki vállalkozás indításán gondolkodik, vagy kezdő vállalkozó. Megosztunk olyan gondolatokat, ismereteket, amelyeket más, talán nem is hívő tanácsadóktól, szakemberektől is hallhattok.

A kurzus része, hogy a vállalkozásunkkal kapcsolatban Isten akaratát keressük, és a Bibliából is merítünk inspirációt. Tudjuk, hogy sok keresztyén / keresztény gondolkodású embernek erre van szüksége, hogy helyes döntéseket hozhasson. Ha nem vagy keresztény / keresztyén, esetleg más vallást követsz, ezek attól még lehetnek hasznosak a számodra.

Ha kimondottan keresztényellenes a gondolkodásod, akkor lehet, hogy bosszantani fognak ezek a leckék és gondolatok. Ebben az esetben kérünk, hogy keress más hasonló, de szekuláris gondolkodású tanácsadót. Neked ő fog tudni segíteni.

Szeretnénk megnyugtatni. Egészen hétköznapi és ismert keresztény / keresztyén felekezetekhez tartozunk (két külön egyházhoz). Nem egy egyház, felekezet, vagy (pláne nem) szekta számára toborzunk híveket.

Ha hitbeli tanácsot kérnél tőlünk, azért nem fogadnánk el semmilyen fizetséget. 

Vállalkozók vagyunk, és üzleti tanácsot adunk, vállalkozásindításban segítünk. Tudjuk, hogy sok kereszténynek / keresztyénnek (katolikus, református, evangélikus, baptista, pünkösdi stb.) az igazi segítséget az jelenti, ha ezeket a kérdéseket a Biblia felől, a hit felől közelítjük meg. Nem tárgya a Keresztény Vállalkozásindításnak semmilyen felekezeti kérdés vagy vitatéma.

Maradt még valamilyen kérdésed?