30 vállalkozásötlet könyv

Siker! A 30 vállalkozásötlet 1. része már az e-mail fiókodban van!

Ha véletlenül nem találnád, ne felejtsd el megnézni a Promóciók és a Frissítések fület (Gmailben), valamint a Spam mappát is! Ha ott lenne, jelöld meg “Nem Spam-ként” és húzd át az Elsődleges fülre/Inboxba!

Ne zárd még be az oldalt! Van itt valami a számodra:

A segítség, hogy a következő két hétben eljuthass a vállalkozásban

az általános ötleteléstől, álmodozástól...

egy kiforrott és megvalósítható tervig?

Tedd meg az első lépést a szabadság felé!

0-ról 1-re - online minikurzus a vállalkozásindításról

Ez a 13 napos kurzus gyakorlati oldalról közelíti meg az első vállalkozásod elindítását, onnantól, hogy ez Isten akarata-e a számodra, egészen az üzleti modell kidolgozásáig és a sikeres villámrajtig.

Már annyi mindenből lehet eleged...

Ezek a kérdések, vágyak, képességek nem véletlenül vannak benned.

Tudom, hogy számodra a sikeres vállalkozás ezt jelenti:

Keresztény vállalkozási alapok kurzus

Egy  13 napos utazás, ahol gyakorlati modon tanulhatod meg az első vállalkozásod alapjainak lerakását.

Közben megismerheted Isten akaratát, hogy vállalkozónak hívott-e el? Egy olyan írott és videós anyag amit bármikor vissza tudsz nézni és örökre a tiéd marad.
Mivel folyamatosan tanulunk mi is, ezért az anyagunk is folyamatosan frissülni fog, erről mindig küldönk egy értesítést.

Bibliai inspiráció

Értjük, hogy hívő keresztyénként milyen kérdések vannak benned.

Meggyőződésünk, hogy a vállalkozás csodás terepe lehet a lelki/szellemi növekedésnek, ha Isten akaratát keressük benne.

A vállalkozásban megszerzett tapasztalatok életmentők lehetnek akár lelkészi vagy missziói szolgálatban is.

Valójában a vállalkozói önfejlesztés egy hívő ember számára hazai terep. Sokszor láttuk, hogy az egyébként nem-keresztény “vállalkozói guruk” milyen sok gondolatot merítettek a Biblia világából és a keresztény lelki növekedés témaköréből.

Te hívő emberként ezekben otthon vagy. A Biblia példái számodra nem idegenek és nem erőltetettek. Mi pedig segítünk Isten akaratát keresni és megérteni a vállalkozással kapcsolatban.

Van 13 dolog, amiket ha megértesz és kidolgozol, sikeresen tudod elindítani az első vállalkozásodat. 

Ez a 13 dolog, amit ha értesz és jól csinálsz, sokkal könnyebben és gyorsabban fogsz tudni sikereket elérni a vállalkozásodban.

A vállalkozásod és a sikered nem lehet riválisa, vagy pótléka az Istennel való kapcsolatodnak! Sőt! 

Ezt a 13 leckét végigkövetve Istennel is közelebbi kapcsolatba tudsz kerülni, jobban meg tudod ismerni az életedre vonatkozó tervét. 

Az ötlet kiválasztásától a megfelelő célközönség megtalálásán át az első ügyfél megszerzéséig és az egész folyamat javításáig vezetnek végig a leckék.

13 nap múlva -
ha beleteszed a munkát, és végigveszed a modulokat -
részletes terved lesz arról,
hogyan indítsd el a vállalkozásod.

Miből áll a 13 modul?

 1. Isten vezetése a vállalkozás felé 
 2. Hogyan lesz a vízből bor avagy a képességeidből vállalkozás?  
 3. Mire vállalkozok? 
 4. Miért kell léteznie a vállalkozásnak? 
 5. Ötlet vizsgálata
 6. Ideális vásárló megalkotása 
 7. Piac kutatás
 8. Modell felépítése és pozicionálás
 9. Egyediség
 10. Értékesítési alap gondolatok és vállalkozói matek
 11. Időzítés
 12. Közösségi média használata
 13. Csiszolás

Bónusz eszközök és anyagok: 

 • Cselekvési terv az induláshoz 
 • Mire fókuszálsz és mire nem 
 • “Csali” tervezés
 • Marketing naptár
 • Telegram csatorna, ahol felteheted a kérdéseidet.

A 13 modult a következő 13 napban naponta fogod megkapni e-mailben. Online anyagokat, elgondolkodtató kérdéseket, feladatokat, ismertetőket adunk, amelyek végigvezetnek a fenti témákon. 

A Telegram csatornánkon keresztül (csevegő alkalmazás) felteheted a kérdéseidet és igyekszünk 24 órán belül válaszolni. Ugyanakkor látod a többi résztvevő kérdéseit, és egymást segíthetitek a fejlődésben. Szeretnénk egy támogató közösséget kialakítani.

Kik vagyunk mi?

Keresztény Vállalkozásindítás – a keresztény vállalkozások mentorai.

Az a vágyunk, hogy egyre több eredményes, erős és etikus keresztyén vállalkozót lássunk
a gyülekezetekben és a társadalomban. 

Ebben segítünk neked is lelkészi és tanácsadói tapasztalattal, vállalkozói és marketingtudással.

Keresztény Vállalkozásindítás Vénosz Zsombor

Vénosz Zsombor vagyok, a kurzus megalkotója

Kosárlabda edzőként gazdag tapasztalatra tettem szert, hogyan hozhatom ki a csapatomból a legtöbbet.

2018 óta foglalkozom hasonló módon a vállalkozás kérdésével is.

2021-ben online fesztivált szerveztem fiataloknak nagyszerű előadókkal, akik mind abban segítették a résztvevőket, hogy az életükből a lehető legjobbat hozzák ki.

Kozma Ferenc vagyok, a kurzus társszerzője

Éveken át dolgoztam lelkészként és misszionáriusként az elhívásomat követve. Egyre inkább megtapasztaltam, hogy az aktív lelkészi szolgálat is vállalkozói készségeket és ismereteket követel. Így kezdtem el önfejlesztéssel foglalkozni.

2018-ban kezdtem megalkotni a webshopomat, emellett marketing kivitelezéssel gyűjtöttem tapasztalatot.

2022-ben hirdettem meg egy hathetes Keresztény Vállalkozói Kihívást, ahol napi áhítatokban heti webináriumokon (csodás vendégelőadókkal) és csoportos megbeszéléseken segítettem a résztvevőket. Ebben a kurzusban ennek a folytatását keressük.

Keresztény vállalkozásindítás Kozma Ferenc

Mennyibe kerül a 0-ról 1-re kurzus?

 • Mennyibe kerülne 13 üzleti konzultáció, ezekről a témákról? Darabonként 15 000-30 000Ft, de van olyan tanácsadó, aki ennél is drágábban dolgozik.
 • Mennyibe kerülne egy online mastermind csoport éves tagsága, ahol felteheted a kérdéseidet, és megoszthatod az elakadásaidat? Legyen ez egy nagyon olcsó csoport havi ötezerért, azaz évente 60 000Ft-ért!
 • Találsz-e olyan üzleti tanácsadót, aki hívő emberként érti a helyzetedet, az értékrendedet, és ezzel kapcsolatban is válaszokat tud adni?
 • Mennyibe kerülne beszerezni egy rövid kurzust a bónusz témákról? (Pl. angol nyelvű kurzusgyűjtő oldalakról egy egyszerűbbet) További 20 000Ft.

Legszűkebben számolva:

275 000Ft

értékről beszélünk

Mennyit kérünk mi érte?

Tekintsd úgy, hogy meghívsz minket egy nem túl drága (kb. 692Ft-os) kávéra 13 alkalommal, mi pedig elmondjuk és átbeszéljük veled a lényeget!

0-ról 1-re

13 nap, 13 online modul a vállalkozásindításról
Ft 8990
 • 13 modul, hasznos tudás a vállalkozásindításról
 • Bibliai inspiráció - Istent nem felejtjük ki
 • Telegram csoport, támogató közösség
 • További értékes bónuszok
 • Örökös hozzáférés a modulokhoz

100% Boldogság Garancia

Bár 13 kávé, vagy egy jobb éttermi vacsora áráról beszélünk,
és azt is tudom, hogy legalább ötvenszer ennyit ér ez az anyag,
teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá.

Ha érdekel téged a kurzus, nem szeretném, hogy egyáltalán gondolkodnod kelljen azon,
hogy megvedd-e. Ezért miénk a teljes kockázat,

Ha bármiért úgy érzed, hogy nem volt egy állati jó befektetés,
csak írj egy emailt 30 napon belül, és azonnal visszatérítjük az árát.

Gyakori kérdések

A Pénztár oldalra irányítunk, ahol bankkártyával tudod kifizetni a 0-ról 1-re kurzust.

A következő 13 napban minden nap kapsz e-mailben egy linket a következő leckéhez. Naponta csak egy új leckét mutatunk meg neked, hogy ne szaladj előre a feladatok elvégzése nélkül. A cselekvésben, az elvégzett feladatokban, a rászánt időben látjuk a sikered kulcsát. Ha csak végigszáguldasz a leckék szövegén, bár bizonyára sok újdonságot tudsz meg, nem leszel közelebb a sikeredhez.

A fizetéstől kezdve hozzáférést adunk a kurzus főoldalához is, így ide bármikor vissza fogsz tudni térni, a későbbi esetleges frissítéseket és kiegészítéseket is láthatod. Ha szeretnéd újra átvenni, vagy lassabban haladsz, itt korlátlanul megteheted.

Viszont javasoljuk, hogy ebben a 13 napban ne szaladj előre a leckékkel! Naponta csak egyet dolgozz fel, és érleld magadban a témát!

A kiküldött első e-mailben adunk egy linket a csatornához. Telefonodon erre kattintva csatlakozhatsz. A tagságod egy évre szól.

Még egy egyetem sem tudja azt garantálni, hogy valóban jó szakember leszel, ha elvégzed a képzést. Mi azt ígértük, hogy olyan feladatokat és gondolatokat osztunk meg veled, amelyek mentén jó vállalkozási tervvel vághatsz neki a kalandnak.

A vállalkozás minden esetben kockázattal jár. Ennek a kezeléséről is szó lesz majd a kurzusban. Ha követed az útmutatásunkat, akkor egy vállalható kockázattal fogsz döntéseket hozni, és egyre jobb és jobb eredményeket érhetsz el.

Igen, ahogy fentebb is írtuk, a vásárlástól számított 1 hónapon belül meggondolhatod magad. Írj egy e-mailt erről, és visszafizetjük a kurzus árát. Azaz ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, jelezheted nekünk. Visszaadjuk a pénzedet, és leállítjuk a hozzáférésedet.

A kurzus bárkinek szól, aki vállalkozás indításán gondolkodik, vagy kezdő vállalkozó. Megosztunk olyan gondolatokat, ismereteket, amelyeket más, talán nem is hívő tanácsadóktól, szakemberektől is hallhattok.

A kurzus része, hogy a vállalkozásunkkal kapcsolatban Isten akaratát keressük, és a Bibliából is merítünk inspirációt. Tudjuk, hogy sok keresztyén / keresztény gondolkodású embernek erre van szüksége, hogy helyes döntéseket hozhasson. Ha nem vagy keresztény / keresztyén, esetleg más vallást követsz, ezek attól még lehetnek hasznosak a számodra.

Ha kimondottan keresztényellenes a gondolkodásod, akkor lehet, hogy bosszantani fognak ezek a leckék és gondolatok. Ebben az esetben kérünk, hogy keress más hasonló, de szekuláris gondolkodású tanácsadót. Neked ő fog tudni segíteni.

Szeretnénk megnyugtatni. Egészen hétköznapi és ismert keresztény / keresztyén felekezetekhez tartozunk (két külön egyházhoz). Nem egy egyház, felekezet, vagy (pláne nem) szekta számára toborzunk híveket.

Ha hitbeli tanácsot kérnél tőlünk, azért nem fogadnánk el semmilyen fizetséget. 

Vállalkozók vagyunk, és üzleti tanácsot adunk, vállalkozásindításban segítünk. Tudjuk, hogy sok kereszténynek / keresztyénnek (katolikus, református, evangélikus, baptista, pünkösdi stb.) az igazi segítséget az jelenti, ha ezeket a kérdéseket a Biblia felől, a hit felől közelítjük meg. Nem tárgya a Keresztény Vállalkozásindításnak semmilyen felekezeti kérdés vagy vitatéma.

Maradt még valamilyen kérdésed?